Tu si môžete povedať svoj názor :-)
Diskusná téma:
;)
Gulino
12.09.2013
Dakujem Loski. Volaco som sa od teba za tie roky naucil ;) Uz nas dojdi niekedy konecne pozriet, trosku si zatrenovat alebo aspon na zapas. Pokecame, co mas noveho. Dom ti rastie ako z vody a urcite aj kocky.
Klacany
Pavel Vasko
28.08.2013
Dobre si napisal Janci. V Klacanoch sa robil vzdy dobry futbal. Nikto sa nikdy nehral na hrdinov. To si sa niekde stratil vo svojich ubohych myslienkach Milos. Dlho som tam hraval a neviem kde ten pan prisiel na to ze nepatria do OM. Ako jeden z mala klubov si to zasluzia. Dopracovali sa tam sami bez pomoci. Momentalne maju kvalitneho trenera ktory ich utcite vybicuje k dobrym vykonom. Verim a zelam im aby sa im len darilo. Drzim palce chalani. A ked by to nahodou neislo, registracku mam stale platnu. :-) :-)
Šulekovo
kusý norbert
28.08.2013
môžem iba zopaakovať to čo po zápase v Cíferi , ďakujem mužstvu za predvedenú hru , ktorá bola poznačená výkonom hlavného rozhodcu , ktorý svojimi verdiktami urobil zo zápasu preemotivované predstavenie. Potom je to tak , že aj dlhoročný priatelia cítia po zápase akúsi nevraživosť a pritom , všetci zúčastnení aktéri majú futbal radi a preto ho hrajú. Som rád , že vo vyšpičkovanej atmosfére moji hráči udržali emócie na uzde a so cťou zápas dohrali. Ako ste sa mohli presvedčiť iba disciplinovaný výkon po všetkých stránkach môže priniesť úspech.
Záznamy: 22 - 24 zo 58

.png)